Bedrijvencentrum Groenestraat 294

Volledige units vanaf 225,- euro en bij gedeeld huren al vanaf 115,- per maand (prijzen kale huur en ex BTW)

Flexwerken in Bedrijvencentrum Groenestraat

Eén dag een kantoor nodig? Of een belangrijk gesprek waarbij u uw gesprekspartner in een representatieve omgeving wilt ontvangen? Wij bieden volledig ingerichte flexwerkplekken aan. Deze werkplekken zijn voorzien van o.a. een bureautafel, stoelen, verlichting en internet.

Informele overlegmogelijkheden met bezoekers zijn mogelijk in onze ondernemerslounge of de zitjes op dezelfde verdieping. De flexwerkruimten zijn geschikt voor maximaal 2 gebruikers. Tegen een meerprijs bestaat ook de mogelijkheid de ruimte te huren voor 1 gebruiker; bijvoorbeeld t.b.v. het ontvangen van gasten en/of het voeren van vertrouwelijke gesprekken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze uitgebreide voorzieningen als de receptiediensten, aanwezige apparatuur (copiers/printers), de kantine; dé ontmoetingsplek voor ondernemers, catering en een snack- en koffieautomaat.

De flexplekken zijn per dagdeel, dag, week of per maand te huren. Het gebruik van de flexplekken kan van maandag tot en met vrijdag (weekend op aanvraag) en gaat per dagdeel (een dagdeel is 4 uur).

Ochtend 8.30 - 12.30 uur
Middag 13.00 - 17.30 uur
Avond 17.00 - 21.00 uur

De receptie is aanwezig van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Prijzen van de flexplekken

Per dagdeel€25,00
Per dag €40,00
Per week (ochtend en middag) €150,00

Vergaderen tijdens de huur van een flexwerkplek

Het gebruik van de vergaderzalen is tegen een meerprijs mogelijk. De vergaderzalen zijn voorzien van internet, beamer, flip-over en whiteboard.

Alle prijzen zijn excl. BTW. Voor nadere informatie kunt u uiteraard met ons contact opnemen, wij staan u graag te woord. Wellicht wilt u vooraf nog een afspraak maken voor een bezichtiging, u bent van harte welkom.