Bedrijvencentrum Groenestraat 294

Volledige units vanaf 225,- euro en bij gedeeld huren al vanaf 115,- per maand (prijzen kale huur en ex BTW)

Kantoorruimte te huur

U kunt bij ons elke maat kantoor huren, aangezien het totaal aan 6.000 m² bruto vloeroppervlak onderverdeelt is in o.a. 110 kantoorunits vanaf 15m² netto vloeroppervlakte.

 

De units zijn gestoffeerd en voorzien van verlichting en een luchtbehandeling/ klimaatbeheersingssysteem. Een deel van de kantoorunits is voorzien van airconditioning (topkoeling) en automatische buitenzonwering. Dit samen levert een duurzame en energiebesparende combinatie. De kantoren zijn voorzien van een ISRA-KPN kastje waarop aansluitmogelijkheden zijn voor analoge telefonie, ISDN en ADSL. Tevens zijn alle units voorzien van internetaansluiting via glasvezel.

 

Voor u als huurder in ons bedrijvencentrum is uw kantoor 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

De kantoorunits zijn te huur voor aantrekkelijke huurprijzen. Neem contact op voor het actuele aanbod.

 

Bedrijfsruimte te huur

Ook wanneer u bedrijfsruimte wilt huren, bieden wij wat u nodig hebt. Het bedrijvencentrum beschikt over units vanaf 15m2 netto vloeroppervlak. Deze zijn te gebruiken als atelier, showroom of opslagruimte. De units zijn uitgerust met dezelfde inrichting als de kleinere units. Het bedrijvencentrum biedt daarnaast een uitgebreide service en voorzieningen.

Praktijkruimte of standaard kantoor

De units zijn ook vrij makkelijk anders in te delen, waardoor ze geschikt te maken zijn als bijvoorbeeld praktijkruimte. Ook is het mogelijk om een unit te delen met een andere huurder. Vraag daarvoor voor informatie over onze flexibele huurcontracten.